Accesarea depelabirint.com implica acceptarea termenilor și condițiilor(pe care vă recomandăm să le citiți cu atenție), asumarea responsabilității totale pentru utilizarea sa. Termenii și condițiile pot fi modificate in orice moment fara un anunț prealabil sau ulterior, prin actualizarea paginii.
Comenzile se pot face atat pe site cat si telefonic. Comenzile telefonice se preiau de Luni pana Vineri in intervalul orar 10-19 si Sambata in intervalul 10-15. In afara acestor ore se pot face comenzi doar online prin formularul de comanda din cadrul site-ului. Comenzile facute in zilele de Sambata si Duminica vor fi exediate Luni.

Cum comand?

Pe pagina fiecarui produs veti gasi detaliile necesare: poze, materiale și culori, mărimi disponibile, preț. Daca doriti achizitionarea unui produs intrati in pagina produsului dorit si selectati marimea. Dati click pe butonul „Adauga in cos” aflat in dreapta imaginii. Produsul va merge in cosul de cumparaturi. Veti fi redirectionat(a) catre cosul de cumparaturi
Puteti adauga sau puteti scoate produse din cosul de cumparaturi, sau puteti continua cumparaturile. Ulterior, alegeti varianta de transport care vi se potriveste cel mai bine: Fan Courier – 15 lei (in aria de acoperire a curierului) . Cand ati finalizat e suficient sa dati click pe butonul ” La Finalizare comanda” si sa completati formularul cu datele de contact pentru livrare.
Dupa ce ati completat cat mai detaliat datele de livrare, dati click pe butonul „Plaseaza comanda” si comanda dumneavoastra va fi finalizata. Veti primi un mail de confirmare cu datele integrate ale comenzii.
Pentru a comanda rapid un produs de pe site-ul nostru puteti suna la numarul afisat in partea de sus a site-ului sa discutati cu unul dintre operatorii nostri!
Oferim GARANTIE 30 de zile pentru toate produsele noastre.Produsele sunt 100% originale, livrate in ambalajul original al producatorului! In caz de defect, in cadrul perioadei de garantie, se realizeaza prin reparare, iar daca acest lucru nu este posibil, prin inlocuire cu un alt produs identic(sau superior, cu achitarea diferentei de pret) In cazul in care produsul nu poate fi inlocuit se opteaza pentru restituirea contravalorii acestuia.
Garantia nu acopera uzura normala a produsului si se acorda numai pentru defecte ce nu sunt din culpa consumatorului.
Produsele se trimit in orice localitate din Romania prin servicii de curierat rapid sau colet postal.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de dvs este greșita etc), veti fi contactat telefonic de catre curier. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la Centru zonal Fan Courier timp de 5 zile, după care revin la Expeditor.
Daca marimea comandata nu se potriveste,se poate schimba cu alta marime sau cu alt produs, in limita stocului disponibil.

Pentru orice informatie sau nelamurire un coleg(a) va sta la dispozitie pentru a raspunde mail-urilor dvs. trimise la : depelabirint3@gmail.com sau sunati cu incredere la tel. 0765846905